Random Article


Nieuwe Promo’s voor Charmed Reboot op The CW

 


Posted 04/09/2018 by

The CW heeft afgelopen week enkele nieuwe promo’s vrijgegeven voor de remake van de magische Charmed-televisiereeks. De drie zussen worden ditmaal vertolkt door Madeleine Mantock, Melonie Diaz en Sarah Jeffery. Het creatieve team van dienst bestaat uit Jennie Snyder Urman, Ben Silverman, Jessica O’Toole en Amy Rardin (Jane The Virgin).

Oorspronkelijk was Charmed acht seizoenen (1998-2006) te zien op de Amerikaanse zender WB. De dramareeks vertelde het verhaal van drie zussen, ook wel heksen met ongelooflijke magische krachten, die samen verschillende vormen kwaad en geboefte vernietigden om de mensheid te beschermen. Deze “Charmed Ones” werden gespeeld door Shannen Doherty, Holly Marie Combs, en Alyssa Milano, maar later zou ook Rose McGowan de cast vervoegen en Doherty vervangen.

De eerste episode verschijnt in oktober.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.