Random Article


Dave Bautista keert misschien niet terug voor Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 3

 

Posted 03/09/2018 by

Het is weer zover! Het Guardians of the Galaxy-vuur laait weer op. Tijdens een interview op de The Jonathan Ross Show sprak acteur Dave Bautista zich opnieuw uit over de huidige situatie met James Gunn, Disney en Guardians of the Galaxy Vol. 3. Ditmaal brengt hij zijn eigen toekomst bij Disney in het gedrang:

Er is nogal een probleem. Het is een zeemzoet gesprek. Nee, het is een bitter bitter gesprek, omdat ik helemaal niet blij ben met hoe ze James Gunn hebben aangepakt. Ze stellen de film uit. Voorlopig “voor eeuwig”. En om eerlijk te zijn: ik weet niet of ik nog voor Disney wil werken… Ik ben heel vocaal geweest over hoe ik me voel. Ik ben niet bang om te zeggen wat ik denk en voel.

Zo’n uitspraken zijn natuurlijk niet iets wat Marvel Studios en Disney zullen appreciëren, gezien hun brand image. Ondertussen is het alweer even geleden sinds het onverwachte ontslag van regisseur James Gunn bij Marvel en is er nog steeds weinig duidelijkheid. Het laatste bericht bevestigde dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 voorlopig bij Disney geschrapt werd en een latere, nog niet bekende releasedatum zal krijgen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.