Random Article


Alec Baldwin is Batman’s vader Thomas Wayne in DC’s Joker Solofilm (UPDATE)

 

Posted 28/08/2018 by

UPDATE: Even snel als het nieuws gekomen was, werd het ook weer ontkracht. Alec Baldwin zal dan toch niet meedoen als Batman’s vader in de Joker-solofilm.

De cast van DC’s Joker-solofilm, geregisseerd door Todd Phillips met Joaquin Phoenix als Batman’s aartsvijand, breidt uit met opnieuw een grote naam. Alec Baldwin (The Shadow, The Hunt for Red October) zal de rol van Thomas Wayne vertolken. De vader van Bruce Wayne/Batman, een vooraanstaand burger en chirurg in Gotham City, zal in dit oorsprongsverhaal dus opnieuw een zekere link krijgen met de latere aartsvijand van de Dark Knight. Thomas Wayne werd eerder vertolkt door o.a. Linus Roache (Batman Begins), Grayson McCough (Gotham), David Baxt (Batman), Michael Scranton (Batman Forever) en Jeffrey Dean Morgan (Batman V Superman: Dawn of Justice).

DC’s Joker-solofilm staat los van het grotere DC-filmuniversum en zal in oktober 2019 de zalen binnen knallen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.