Random Article


Don Cheadle bevestigt dat Mark Ruffalo een jaar geleden het einde van Avengers: Infinity War verklapte

 

Posted 26/08/2018 by

Recent was acteur Don Cheadle – ook wel Marvel’s War Machine – op bezoek bij Jimmy Kimmel en werd hij gevraagd naar dat interview over Avengers: Infinity War. Hij bevestigde dat dat moment inderdaad onvoorzien was…

Vorige zomer waren acteur Mark Ruffalo en hij te gast op de talkshow en ontaardde hun gesprek al snel in een grootse onthulling. Ruffalo – natuurlijk Bruce Banner/de Hulk – verklapte het einde van de Marvel Studios-blockbuster. Dat interview kan je hier herbekijken, trouwens!

Onze recensie van Avengers: Infinity War vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.