Random Article


Nieuwe Trailer voor Outlaw King met Chris Pine op Netflix

 


Posted 21/08/2018 by

Netflix onthulde vandaag een nieuwe trailer voor Outlaw King. Het historische drama met Chris Pine werd geregisseerd door David Mackenzie en zal begin november op de streaming dienst verschijnen.

Deze film vertelt het onbekende maar waargebeurde verhaal van Robert the Bruce, een verslagen edelman die in de loop van een uitzonderlijk jaar terughoudend koning wordt en vogelvrij wordt verklaard. Om zijn familie, zijn volk en zijn land te redden, neemt hij het op tegen de Engelse onderdrukking van het middeleeuwse Schotland. Robert eigent zich de Schotse kroon toe en gaat met een ordeloze groep mannen het gevecht aan tegen het sterkste leger ter wereld onder leiding van de wrede koning Eduard I en zijn labiele zoon, de Prins van Wales.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.