Random Article


Margot Kidder (Lois Lane in “Superman”) pleegde officieel zelfmoord

 

Posted 20/08/2018 by

Dat is wat de familie van Kidder begin deze maand bekendmaakte in een statement. Actrice Margot Kidder pleegde in mei dit jaar zelfmoord ten gevolge van haar mentale problemen en bipolaire stoornis. Dat gebeurde met behulp van een drug- en alcoholoverdosis. De actrice werd 69 jaar en overleed in haar woonst in Montana.

Kidder is natuurlijk alom bekend als Lois Lane in Superman (1978) met Christopher Reeve en diens drie sequels. Daarna zette ze haar carrière verder op televisie en in toneelstukken. De afgelopen decennia leed Kidder aan een bipolaire stoornis die duidelijk werd na een inzinking in 1996.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.