Random Article


De Star Wars TV-Reeks van Jon Favreau heeft een budget van 100 miljoen dollar

 

Posted 20/08/2018 by

Het belooft een van de grote tv-reeksen van de komende jaren te worden en daar durft Disney ook in te investeren. De Star Wars-serie van Jon Favreau zal volgens de New York Times een budget hebben van maar liefst honderd miljoen dollar. Met een tiendelig eerste seizoen betekent dat dus dat elke episode een tiental miljoen zal krijgen.

Dat is te vergelijken met het laatste seizoen van Game of Thrones of Star Trek Discovery dat ongeveer een acht miljoen per aflevering gekost heeft. De Star Wars-reeks belooft natuurlijk het paradepaardje te worden van de opkomende Disney-streaming dienst en deze investering moet dan ook niet vreemd aandoen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.