Random Article


Waarom Thanos tot in Avengers: Infinity War wachtte om de Infinity Stones te verzamelen

 

Posted 16/08/2018 by

Het was een van de vaak voorkomende vragen na Avengers: Infinity War: waarom wachtte Thanos zo lang? Hoewel we hem al in The Avengers (2012) zagen, ging hij pas enkele jaren later echt aan de slag. Volgens regisseur Joe Russo en scenarist Stephen McFeely wachtte hij nog op één cruciaal ding.

De locatie van de Soul Stone. Zodra hij de stenen begon te verzamelen, hadden de Avengers dat op de een of andere manier gemerkt en hem tegemoet gekomen. Waarom zou hij dus aan zijn zoektocht beginnen als hij niet weet waar alle Stones waren? Slechts door Nebula gevangen te nemen en zo te weten te komen dat Gamora de locatie had, kwam er schot in de zaak. Dat is alleszins de redenering van Russo en co.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.