Random Article


Personal trainer verklapt de casting van Wilson Bethel als Bullseye in Marvel’s Daredevil Seizoen 3

 

Posted 15/08/2018 by

Oeps! Hoewel het nog niet officieel is, lijkt deze Instagram-post van personal trainer Naqam Washington wel wat Marvel’s Daredevil-nieuws te bevestigen. Hij werkte de afgelopen weken en maanden samen met acteurs Charlie Cox en Wilson Bethel, zo blijkt. Hij noemt hen echter Daredevil en… Bullseye.

Jawel, Bethel is dus zo goed als zeker Bullseye, gezien ook de eerdere berichten. Bullseye (echte naam: Lester) is een huurmoordenaar die eender welk voorwerp als een dodelijk projectiel kan gebruiken. Naar eigen zeggen mist hij ook nooit. Het personage is één van Daredevil’s aartsvijanden en verscheen voor het eerst in de comics in Daredevil #131 (1976). Eerder werd hij vertolkt door Colin Farrell in de Daredevil-film uit 2003.

Het derde seizoen van Marvel’s Daredevil verschijnt in het najaar van 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.