Random Article


Waarom Thanos Iron Man kende in Marvel’s Avengers: Infinity War

 

Posted 12/08/2018 by

Spoilers voor Avengers: Infinity War.

Het grootse gevecht op Titan tijdens Infinity War ontaardde al snel in een epische confrontatie tussen twee titanen. Enerzijds de Mad Titan, Thanos. Anderzijds Tony Stark/Iron Man. Het gevecht verliep vrijwel meteen eenzijdig en Thanos won. Toch erkende hij de verslagen Avenger en zijn verwoede pogingen.

Maar hoe kent Thanos Tony Stark eigenlijk? Volgens scenaristen Christopher Markus en Stephen McFeely komt dat door de parallel tussen beide figuren, maar natuurlijk heeft dat ook te maken met het gevecht om New York City. Thanos werd immers ingelicht na de nederlaag en hoe dat net gebeurde, zo zei regisseur Joe Russo.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.