Random Article


Nieuwe Trailer voor Disney’s The Nutcracker and the Four Realms

 


Posted 12/08/2018 by

Disney en regisseur Lasse Hallström hebben onlangs een nieuwe trailer vrijgegeven voor The Nutcracker and the Four Realms. De volgende live-action remake van een bekende animatiefilm is die gebaseerd op  E.T.A. Hoffmann’s The Nutcracker and the Mouse King en Pyotr Ilyich Tchaikovsky’s ballet De Notenkraker. De Kerstfilm vertelt het verhaal van een jong meisje dat een magische wereld ontdekt en verzeild geraakt in een prachtig avontuur.

Tot de cast behoren onder meer Mackenzie Foy, Keira Knightley, Morgan Freeman, Helen Mirren en Eugenio Derbez. The Nutcracker and the Four Realms wordt geregisseerd door Lasse Hallström en verschijnt op woensdag 31 oktober.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.