Random Article


Worden X-Men: Dark Phoenix en New Mutants opgenomen in het Marvel Studios-filmuniversum?

 

Posted 09/08/2018 by

De deal is goedgekeurd bij Disney en 20th Century Fox en dus is de volgende vraag hoe het nu verder moet. Bij Fox bestaat al een uitgebreide X-Men-wereld, maar hoe integreer je die in het Marvel Studios-filmuniversum? Begin je opnieuw? Of laat je de twee gewoonweg naast elkaar bestaan?

Ondertussen werden X-Men: Dark Phoenix en The New Mutants een hele poos uitgesteld. De films staan nu nog gepland voor respectievelijk februari 2019 en augustus 2019. De officiële reden voor die vertraging zouden extra speciale effecten zijn. Meer dan een jaar verlaat voor wat CGI? Lijkt ons weinig waarschijnlijk.

Enkele bronnen komen nu met het nieuws dat de volgende X-Men-films aangepast zouden worden om enkele scènes en hints naar het Marvel Studios-universum te bevatten. Hoe dat er dan concreet zou uitzien, is nog maar de vraag. Een andere optie is natuurlijk dat de films nogmaals uitgesteld zouden worden en uiteindelijk niet zullen verschijnen om verwarring met de opkomende X-Men-reboot of andere projecten bij Disney te voorkomen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.