Random Article


Disney is op zoek naar de TV-rechten voor de eerste zes Star Wars-films

 

Posted 09/08/2018 by

Ondertussen is het al even geweten dat Disney werkt aan een eigen streaming dienst, gelijkaardig aan DC en hun DC Universe. Een van de grote licenties op die dienst, zal de Star Wars-franchise zijn. Niet alleen is er zo een heuse live-action Star Wars-tv-reeks in de maak, maar ook aast men bij Disney op de tv-rechten op de eerste zes films, zo meldt Bloomberg.

Die zijn immers in de handen van AT&T Inc.’s Turner Broadcasting tot en met 2024. Natuurlijk zijn de eerste zes Star Wars-films content die niet kan ontbreken op een streaming dienst deels opgebouwd rond Star Wars. Wordt ongetwijfeld vervolgd – al is het maar binnen een vijftal jaar.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.