Random Article


Nieuwe Marvel Films verschijnen niet meer bij Netflix

 

Posted 08/08/2018 by

Er is verandering op komst voor je Marvel-aanbod op Netflix. Disney plant immers al even haar eigen streaming dienst waarop het ook haar eigen originele content wil gebruiken. Met Marvel als een van haar grootste licenties is het dan ook logisch dat de nieuwe Marvel Studios-films niet meer bij de concurrentie te zien zullen zijn.

Zo zal Captain Marvel in het voorjaar van 2019 exclusief verschijnen op die streaming dienst, terwijl Ant-Man & The Wasp dan weer de laatste nieuwe Marvel-film op Netflix wordt. Voorlopig blijven de eerdere blockbusters wel nog op Netflix, maar dat kan (en zal) uiteraard ook nog veranderen. Plannen om de originele tv-reeksen zoals Daredevil, Iron Fist en andere te verhuizen, zijn er voorlopig nog niet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.