Random Article


Meer representatie op komst in het Marvel-filmuniversum volgens Ant-Man & The Wasp-producent

 

Posted 07/08/2018 by

Kevin Feige stipte het een tijdje terug al even aan, maar ook andere Marvel Studios-bonzen beginnen zich nu openlijk uit te spreken voor de komst van meer representatie in het Marvel-filmuniversum. In een interview metĀ Den of GeekĀ vermeldde Ant-Man & The Wasp-producent Stephen Broussard het volgende:

Ik weet hoe frustrerend het kan zijn als je lid bent van een bepaalde groep die hoopt op meer representatie en het antwoord is altijd “het is op komst”. Ik snap die frustraties, maar momenteel werken we er echt aan achter de schermen. Je zal dat dus ook meer en meer beginnen merken!

Personages of specifieke groepen liet Broussard natuurlijk niet vallen, maar zijn opmerkingen komen wel overeen met die van Feige enkele weken geleden.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.