Random Article


Actrice Ruby Rose is DC’s Batwoman in eigen TV-Reeks

 

Posted 07/08/2018 by

Australische actrice Ruby Rose is gecast als Batwoman in DC’s Arrowverse op The CW. Rose is bekend van Orange Is the New Black, Resident Evil: The Final Chapter, xXx: Return of Xander Cage en ook John Wick: Chapter 2. Zij zal debuteren als het personage in december tijdens de jaarlijkse cross-over tussen Arrow, The Flash, Supergirl en Legends of Tomorrow. In 2019 verschijnt haar eigen tv-reeks.

Batwoman verscheen voor het eerst in 1956 bij DC Comics, maar deze moderne versie Kate Kane, een rijke socialite, open lesbienne en ex-militair – nam in 2006 de mantel op. Doorheen de jaren groeide ze uit tot een belangrijke bondgenote van Batman in Gotham City.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.