Random Article


Topher Grace maakte van de Hobbit Trilogie een twee uur durende blockbuster

 

Posted 06/08/2018 by

Hij is niet de eerste en zal waarschijnlijk niet de laatste zijn. Je kent hem misschien als Venom in Spider-Man 3, maar Topher Grace is ook een filmfan die graag films opnieuw monteert. In 2012 nam hij al de Star Wars-prequels voor zijn rekening. Dit keer ging hij aan de slag met de Hobbit-filmreeks van Peter Jackson.

Maar liefst acht à negen uur – afhangend van de verwijderde scènes die je erbij neemt – bekeek hij keer op keer om de film uiteindelijk in te korten tot twee uur. Blijkbaar wou hij wat afleiding na zijn racistische rol als David Duke in Spike Lee’s BlacKkKlansman. 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.