Random Article


The Incredible Hulk was NIET bang van Thanos en wou niet tevoorschijn komen door deze reden

 

Posted 05/08/2018 by

Weer lekte een nieuw detail uit de commentaar vanop de homerelease van Avengers: Infinity War. Ditmaal ging het over Bruce Banner/the Incredible Hulk (acteur Mark Ruffalo) en wat regisseur Joe Russo wou doen met zijn personage. Vooral de reden van de Hulks afwezigheid wordt vermeld en is blijkbaar niet dat de groene gigant bang was van Thanos:

Het was een interessante trip waarop we gingen met Banner, terwijl we probeerden na te gaan waar we hem wilden hebben in het Marvel-universum. Wat hem uniek maakt als een personage, is dat zijn lichaam een host is voor twee verschillende persoonlijkheden die elkaar haten. En beiden willen controle over het lichaam.

Dus we dachten dat het interessant was om hem in deze richting te sturen: wat als Banner, die terugvalt op de Hulk in tijden van crisis, dat niet meer kan doen? Wat als de Hulk niet langer geïnteresseerd is om die problemen voor Banner op te lossen? Die relatie wordt dus een pak ingewikkelder. Dat is wat er aan de hand was.

Mensen speculeerden dat het angst voor Thanos was. Maar uiteindelijk denk ik dat hij het gewoon beu was om Bruce Banners held te zijn.

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.