Random Article


OFFICIEEL: Patrick Stewart keert terug als Jean-Luc Picard in nieuwe Star Trek Reboot

 

Posted 05/08/2018 by

Amerikaans netwerk CBS kondigde vandaag een nieuwe deal aan met Star Trek Discovery-co-creator Alex Kurtzman om de Star Trek-franchise op televisie uit te bouwen. Meteen volgde het bericht dat ook acteur Patrick Stewart zal terugkeren als Captain Jean-Luc Picard.

Stewart vertolkte die iconische Star Fleet-held sinds de jaren tachtig in Star Trek: The Next Generation en verschillende spin-off-films in de jaren negentig en tweeduizend. Het bericht vermeldde ook dat het gaat om een tv-vervolg, naast Discovery, dat het volgende hoofdstuk uit Picards leven zal vertellen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.