Random Article


DC Comics oogst kritiek na het delen van cosplay van Nightwing en Starfire

 

Posted 05/08/2018 by

Naar aanleiding van San Diego Comic Con deelde DC Comics op haar officiële Instagrampagina een foto van twee cosplayers. We herkennen natuurlijk wonderlijke kostuums van Nightwing en Starfire.

Jammer genoeg komt de prent enkele dagen na het verschijnen van de eerste trailer voor TitansIn die tv-reeks van DC zelf zullen de personages in live-action verschijnen en oogsten die representaties al een tijdje heel wat kritiek. Verschillende fans vinden dan ook dat deze twee niet-officiële cosplayers er heel wat beter uitzien dan wat in de serie zal verschijnen – zelfs al was Dick Grayson eigenlijk nog Robin in de trailer…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.