Random Article


Joe Russo en Jon Favreau hadden een cameo in Marvel’s Avengers: Infinity War

 

Posted 03/08/2018 by

Zoals gebruikelijk had ook Joe Russo weer een cameo in deze Marvel-film. Ook Iron Man-regisseur Jon Favreau had een klein rolletje in Avengers: Infinity War. Toch kon je geen van beiden herkennen in de uiteindelijke film.

Hun cameo’s werden immers tijdens het monteren geschrapt, zo gaf Russo mee in een recent interview. Wél kan je hun verwijderde scène – die ze deelden – opmerken in de homerelease later deze maand. Het gaat om een stuk vroeg in de film in het park waar Tony Stark/Iron Man en Pepper Potts rondlopen. Russo zou een opdringerige paparazzo vertolken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.