Random Article


Eerste Foto uit de nieuwe sequel op The Terminator

 

Posted 02/08/2018 by

20th Century Fox heeft deze week de eerste officiële foto vrijgegeven voor de nieuwe Terminator-film. Op de prent herkennen we actrices Natalia Reyes, Mackenzie Davis en natuurlijk franchise-icoon Linda Hamilton. Zij worden de centrale dames uit deze rechtstreekse sequel op de originele Terminator (1984).

De film wordt een sequel op Terminator 2: Judgement Day en doet ook Arnold Schwarzenegger terugkeren naar de populaire actie-franchise. Andere castleden zijn onder meer Gabriel Luna als de T-800, Diego Boneta en Natalia Reyes. De regie wordt verzorgd door Tim Miller (Deadpool).

De film verschijnt in november 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.