Random Article


Ultieme verzamelbox van Batman: The Animated Series verschijnt in oktober op Blu-ray

 

Posted 01/08/2018 by

In oktober 2017 kwam DC Entertainment met het bericht dat de beste superheldenanimatiereeks tot nog toe, Batman: The Animated Series, een rerelease krijgt op Blu-ray. Nu weten we ook in welk formaat dat zal gebeuren. Een visueel overzicht van de indrukwekkende boxset – die een 115 dollar zou kosten en in oktober zal verschijnen – vind je hieronder. Het wordt de eerste keer dat de animatiereeks in deze kwaliteit beschikbaar zal zijn.

Met legendarische acteurs zoals Kevin Conroy als Batman en Mark Hamill als the Joker, maar ook legendarische momenten en afleveringen zoals de eerste verschijning van Harley Quinn is The Animated Series must-see- en must-own-materiaal voor elke Batman-fan.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.