Random Article


Eerste Trailer voor DC’s Constantine: City Of Demons

 


Posted 01/08/2018 by

In navolging van Vixen kreeg The CW Seed er begin dit jaar een nieuwe DC-animatiereeks bij. Na zijn eigen soloreeks Constantine op NBC en verschillende gastrollen doorheen DC’s televisie-universum op The CW keerde Matt Ryan terug als John Constantine in de opgepikte animatieserie.

Het eerste seizoen van Constantine: City Of Demons zou een vijftal episodes van telkens tien minuten bevatten, maar wordt nu gebundeld uitgegeven op DVD en Blu-ray. Het resultaat werd een volwaardige horror-animatiefilm, geschreven door J.M. DeMatteis (Justice League Dark, Batman vs. Robin) onder regie van Doug Murphy (Justice League Action, Young Justice). De release staat gepland voor begin oktober.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.