Random Article


Duikt Mara Jade op in Star Wars: Episode IX?

 

Posted 30/07/2018 by

Dat is wat de geruchtenmolen deze week meegaf. Mara Jade was jarenlang de vrouw van Luke Skywalker, was zelf een machtige Force-gebruiker en dook voor het eerst op in het boek, Heir of the Empire uit 1991. Oorspronkelijk was ze een agente van de keizer of ook wel the Emperor’s Hand, maar zou uiteindelijk van kant wisselen.

Timothy Zahn – haar bedenker – staat alvast open voor een organische opname in de nieuwe canon, maar een snelle cameo ziet hij absoluut niet zitten. Dat haar personage geïntroduceerd zal worden, lijkt echter weinig waarschijnlijk. Met de dood van Luke en het niet-vermelden van een vrouw lijkt dat immers nogal overbodig. Een voorganger is er wel, namelijk EU-personage Grand Admiral Thrawn die in Star Wars Rebels opdook.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.