Random Article


Geoff Johns over die “F*ck Batman” in DC’s Titans-Trailer

 

Posted 29/07/2018 by

Het kwam als een donderslag bij heldere hemel. Hoewel we geheel onverwacht vorige week een eerste trailer voor Titans te zien kregen, kwamen er meteen heel wat verontwaardigde reacties. Helemaal anders dan enkele van de comicbookpersonages wordt hier gekozen voor een “gritty ‘n dark” representatie. Een van de opvallendste momenten was Robin die enkele criminelen beschoot en “Fuck Batman” uitriep.

Volgens producent Geoff Johns toont de trailer slechts een deel van de toon van de reeks. De hele reeks zal niet helemaal op die duistere kant focussen, maar doet de kijker wel afvragen waarom Robin zoiets zou zeggen, zo zei de DC-guru. Net zoals in de comics gaat Titans ook in op de duistere periode uit Dick Graysons carrière wanneer hij uit de schaduw van Batman wou treden.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.