Random Article


SDCC 2018: DC Comics Televisie over Arrow, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow, Black Lightning & Krypton

 

Posted 24/07/2018 by

Naar jaarlijkse gewoonte kwam The CW weer met heel wat trailers voor haar Arrowverse. De grote namen zoals Arrow, The Flash en Legends of Tomorrow komen uiteraard aan bod. Daarnaast voegden we ook even de trailer toe van Krypton, die andere populaire DC Comics-tv-reeks. Op Gotham-beelden zullen we nog enkele maanden moeten wachten.

 

ARROW – SEIZOEN 7

Het ziet er niet goed uit voor DC’s Green Arrow. Zijn identiteit is nu publiek gekend en Oliver Queen zit opgesloten. Openen doen we met meteen de beste en meest brutale trailer van het Arrowverse: die voor Arrow seizoen zeven. Schurken dit jaar worden de Longbow Hunters (naar het verhaal van Mike Grell) en ook spotten we een nieuwe boogschutter in Star City.

Het zevende seizoen start op 15 oktober. Onze recensie van het zesde seizoen vind je hier!

 

THE FLASH – SEIZOEN 5

Meer en meer zal The Flash focussen op het Legacy-gegeven bij DC Comics. Zo wordt in vijfde seizoen de cast opnieuw uitgebreid en wordt Nora Allen/’Xcess’ het nieuwste lid van de iconische “Flash Family”. Daarnaast herkennen we ook de iconische Flash-ring met het kostuum en op het einde de schurk Cicada (acteur Chris Klein). Dat is een seriemoordenaar uit de comics die iedereen wou vermoorden die The Flash ooit gered had. Daarbij gebruikte hij zijn iconische ijzeren bliksemschichten.

Het vijfde seizoen start op 9 oktober. Onze recensie van het vierde seizoen vind je hier.

 

DC’S LEGENDS OF TOMORROW – SEIZOEN 4

Ieders bende favoriete tijdreizende misfits is terug! Meer magie, meer Beebo en meer Constantine, maar voorlopig kunnen we nog maar weinig opmaken uit deze trailer voor DC’s Legends of Tomorrow. Het vierde seizoen start op 22 oktober.

Onze recensie van het derde seizoen vind je hier.

 

SUPERGIRL – SEIZOEN 4

Teleurstellende beelden ook voor deze reeks, aangezien we maar weinig nieuws van Supergirl zagen. Maar was dat Lena Luthor op het einde in een Lex Luthor-power armor? We’re in! Het vierde seizoen start op 14 oktober.

Onze recensie van het derde seizoen vind je hier!

 

BLACK LIGHTNING – SEIZOEN 2

Deze trailer was jammer genoeg ook een simpele recap en bood maar weinig nieuwe informatie. Het tweede seizoen start op 9 oktober. Onze recensie van het eerste deel vind je hier.

 

KRYPTON – SEIZOEN 2

Ook hier weinig nieuws voor het tweede seizoen van Krypton. Zelfs een concrete releasedatum blijkt voorlopig te ontbreken. Het tweede deel zal “ergens in 2019” debuteren. Onze recensie van het eerste seizoen vind je hier.

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.