Random Article


De Guardians of the Galaxy reageren op het Marvel-ontslag van regisseur James Gunn

 

Posted 24/07/2018 by

Na het plotse ontslag van regisseur James Gunn (Guardians of the Galaxy) bij Marvel Studios verschenen de afgelopen dagen heel wat verontwaardigde reacties online. Vrijwel de gehele cast van de Guardians of the Galaxy-franchise kwam uiteraard ook met een (voorzichtig) bericht.

Zo kwam Chris Pratt met een Bijbelpassage, beloofde Karen Gillan (Nebula) dat ze later nog zou reageren en kwam Dave Bautista (Drax) als één van de eersten met een uitgebreide boodschap. Later kwam ook Zoe Saldana (Gamora) met een weloverwogen reactie en zou Michael Rooker (Yondu), een goede vriend van Gunn, zijn account verwijderen. Ook Gunns broer Sean Gunn kwam met een lang en duidelijk antwoord.

Ten slotte verscheen nog een petitie op Change.org om James Gunn opnieuw aan te nemen. Momenteel heeft die bijna 250.000 handtekeningen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.