Random Article


SDCC 2018: Nieuwe Trailer voor Matt Groening’s Disenchantment op Netflix

 


Posted 22/07/2018 by

Netflix heeft vanop San Diego Comic Con een eerste trailer vrijgegeven voor Disenchantmenteen adult animated comedy fantasy serie van Matt Groening (de bedenker van The Simpsons en Futurama). De animatiereeks zal bestaan uit tien afleveringen en gaat wereldwijd in première op 17 augustus.

Disenchantment neemt kijkers mee naar het middeleeuwse koninkrijk Dreamland. Een plek in verval waar we de rampzalige avonturen kunnen volgen van de stevig drinkende prinses Bean, de pittige elf Elfo, en haar persoonlijke demon Luci. Kruisen ook nog het pad van dit excentrieke trio: ogres, kabouters, trollen, walrussen, … en veel menselijke idioten.

De stemmen in de reeks zijn van Abbi Jacobson (“Bean”), Nat Faxon (“Elfo”) en Eric Andre (“Luci”), maar ook John DiMaggio, Billy West, Maurice LaMarche, Tress MacNeille, David Herman, Matt Berry, Jeny Batten, Rich Fulcher, Noel Fielding, en Lucy Montgomery. De animatie is van de hand van Rough Draft Studios(Futurama). Disenchantment werd geproduceerd door The ULULU Company voor Netflix, met Matt Groening en Josh Weinstein (The SimpsonsFuturama) als executive producers.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.