Random Article


SDCC 2018: Eerste Trailer voor Roswell, New Mexico

 


Posted 22/07/2018 by

Amerikaans netwerk The CW – bekend van onder andere Arrow, The Flash, Supergirl en Riverdale – heeft vannacht de eerste trailer vrijgegeven voor haar Roswell-reboot. Roswell, New Mexico – naar het zogenaamde Roswell-incident met een neergestortte UFO – liep van 1999 tot en met 2002 bij The WB en UPN en vertelde het verhaal van “Max Evans”, een buitenaards wezen dat in het stadje Roswell, New Mexico woonde.

Het script voor de reboot wordt verzorgd door The Originals-producente Carina MacKenzie en is uiteraard eveneens gebaseerd op de Roswell High-boekenreeks van Melinda Metz. Een releasedatum is er vooralsnog niet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.