Random Article


X-Villain Omega Red duikt op in Deadpool 2: The Super Duper Cut

 

Posted 20/07/2018 by

Dit weekend werd tot groot jolijt van de Deadpool-fans de Super Duper Cut aangekondigd. Deze speciale Blu-ray-release van Deadpool 2 zal een extra versie van de film bevatten, maar ook heel wat traditionele extra’s tonen. Een van die bijkomende scènes is “Chess with Omega Red“. Laat dat nu niet een bekende X-villain zijn, die zijn live-action debuut nog niet gemaakt heeft!

Omega Red is een creatie van John Byrne en Jim Lee, en verscheen voor het eerst in X-Men #4 (vol. 2; 1992). Hij is een Russische seriemoordenaar die door Interpol werd gevangen en overgeleverd werd aan de KGB. Zij gebruikten hem dan in hun eigen Super Soldier-programma om een nieuwe Captain America te creëren. Omega Red is bovenmenselijk sterk, snel en heeft verhoogde reflexen, maar kan ook de levenskracht van zijn vijanden aftappen met behulp van mechanische tentakels. Door hun relatief gelijkaardige oorsprongsverhaal komt Red vaak ook in conflict met Wolverine.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.