Random Article


SDCC 2018: Eerste Trailer voor Young Justice: Outsiders

 


Posted 20/07/2018 by

Showrunner Greg Weisman en DC Entertainment hebben zonet vanop San Diego Comic Con de eerste trailer vrijgegeven voor het terugkerende Young JusticeHet derde seizoen, getiteld Outsiders, dat 26 afleveringen zal tellen, is een exclusive voor DC Universe en zal in 2019 verschijnen.

Outsiders zal een nieuw team tonen, na de time jump dewelke plaatsvindt bij de start van de reeks. De centrale groep bestaat uit Afro-Amerikaans superheld Static Shock, Kid Flash, Robin/ Tim Drake, Wonder Girl, Spoiler, Blue Beetle, Thirteen, Arrowette, Arsenal en Beast Boy. Met Spoiler/ Stephanie Brown, Cissie King-Jones/ Arrowette en Thirteen – wellicht gebaseerd op magische (en lesbische) heldin Traci Thirteen – zijn er dus drie nieuwkomers bij het team. En dan is er vermoedelijk nog het “Outsiders”-team, bestaande uit wellicht voormalige kernleden Artemis, Nightwing, Aqualad en Superboy.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.