Random Article


SDCC 2018: Eerste Trailer voor Dragon Ball Super: Broly

 


Posted 20/07/2018 by

Toei Animation gaf vandaag vanop San Diego Comic Con de allereerste trailer vrij voor Dragon Ball Super: BrolyHet wordt de eerste langspeelfilm binnen de Super-saga en een los vervolg op de populaire reeks die dit jaar eindigde.

In de trailer poster herkennen we enkele mainstays zoals Goku & Vegeta in hun Super Saiyan God-vormen, maar ook, jawel, de Legendary Super Saiyan Broly. De gigantische, kwaadaardige spierbundel krijgt dus later dit jaar zijn debuut in de Dragon Ball Super-saga.

De film verschijnt op 14 december in Japan. Over een Europese release is nog niets geweten.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.