Random Article


Nieuwe Trailer voor Deadpool 2: The Super Duper Cut

 


Posted 20/07/2018 by

Marvel en 20th Century Fox gaven zonet een nieuwe trailer vrij voor de homerelease van Deadpool 2 aan. Zoals andere superheldenfilms waaronder Batman V Superman en Watchmen krijgt ook deze sequel een speciale cut: The Super Duper Cut. Wat die speciale versie net specifiek inhoudt, weten we niet, maar de eerste trailer belooft alvast meer materiaal, meer actie en meer spandex. Een volledig unrated Deadpool 2 met meer scènes ligt dus binnen de lijn der verwachtingen.

Op de eerste disc van de tweedelige uitgave staan de gebruikelijke onderdelen, zoals de bioscoopversie, verwijderde scènes, interviews en bloopers. Digitaal zal de film al op 7 augustus in Amerika verschijnen, terwijl de Blu-ray-versie op 21 augustus beschikbaar zal zijn. We kijken alvast uit naar een Belgische en Nederlandse uitgave!

Onze recensie vind je hier!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.