Random Article


Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn ontslagen bij Marvel Studios

 

Posted 20/07/2018 by

Vers van de pers. Disney en Marvel Studios zonden zonet een officieel statement de wereld in waarin ze de samenwerking met regisseur-scenarist James Gunn stopzetten. Gunn is natuurlijk vooral bekend van zijn immens populaire Guardians of the Galaxy-franchise bij Marvel Studios en zou terugkeren voor het sluitstuk van die trilogie in 2020.

Als reden worden enkele oude tweets met grappen over verkrachting en pedofilie, alsook het open bekritiseren van president Donald Trump gegeven. Het merendeel van die eerste reeks berichten stamt uit 2008-2009. Gunn verwijderde ondertussen zijn Twitter-account.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.