Random Article


Samuel L. Jackson onthult Marvel’s Captain Marvel met Masker en Mohawk

 

Posted 19/07/2018 by

Het was één van de onderwerpen na de casting van Brie Larson als Captain Marvel/Carol Danvers: welk haar zou de superheldin dragen? Doorheen de jaren kreeg de superheldin immers verschillende coupes, waaronder een helm mét opvallende mohawk.

Newest Latest from Viz Effects crew!#thanosazzizgrazz#shereddy

A post shared by Samuel L Jackson (@samuelljackson) on

Nu zou Samuel L. Jackson diezelfde outfit onthuld hebben op een crew shirt. Op Instagram zond hij een foto van die kledij de wereld in. Of Larson die outfit ook in haar Captain Marvel-film zal dragen, valt nog af te wachten.

De film verschijnt in maart 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.