Random Article


Nieuwe Foto uit Shazam! onthult connecties tot het grotere DC-filmuniversum

 

Posted 19/07/2018 by

Een nieuwe foto uit DC’s opkomende blockbuster Shazam! van Asher Angel als Billy Batson (het jonge alter ego van de superheld) en Jack Dylan Grazer als zijn beste vriend Freddie Freeman onthult enkele leuke easter eggs voor fans van het DC-filmuniversum. Freddy Freeman (dewelke in de comics uiteindelijk Shazam’s sidekick Captain Marvel Jr. wordt) is in de film een grote DC-fanboy en heeft o.a. een Batman-pop én Batarang, wat Superman-merchandise waaronder een authentieke op de man van staal afgeketste kogel, een Time Magazine over de invasie van General Zod uit Man of Steel en een krantenartikel over de terugkeer van ‘s werelds eerste superheld uit de dood.Hiermee krijgen we meteen bevestiging dat de prent over de oorspronkelijke Captain Marvel zich wel degelijk afspeelt in het DC-filmuniversum post-Justice League. Een andere foto uit de prent toont dan weer Zachary Levi die als Shazam zijn krachten uittest.

De Shazam!-solofilm zal het cinemadebuut betekenen van Shazam, voorheen de allereerste Captain Marvel, dewelke in 1940 zijn debuut maakte bij Fawcett Comics (dat later werd overgenomen door DC). Shazam is het volwassen, supersterke alter ego van de jonge Billy Batson, dewelke dankzij een tovenaar tot superheld kan transformeren door het magische woord “Shazam” uit te roepen. De film wordt geregisseerd door David F. Sandberg en zal in april 2019 de zalen binnenvliegen.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.