Random Article


Kevin Feige bevestigt geheime cameo van de originele Wasp in Marvel’s Ant-Man

 

Posted 19/07/2018 by

Na die fantheorie rond Peter Parker in Iron Man 2 bevestigde Marvel Studios-hoofd Kevin Feige nu een andere retcon in hun filmuniversum. In de originele Ant-Man (2015) zien we de titulaire held, vertolkt door Paul Rudd, het Quantum Realm betreden wanneer hij te fel krimpt. Tijdens die trippy scène valt onder meer dit shot te bewonderen:

Jarenlang ging het merendeel van de fans ervan uit dat de menselijke figuur niemand minder dan Janet Van Dyne is die vast zit in de dimensie. Dat lijkt nu ook te kloppen, zo bevestigde Feige. In Ant-Man & The Wasp dat deze maand verschijnt, zal het personage – in het leven geroepen door Michelle Pfeiffer – een prominente rol spelen. Alles over Ant-Man lees je in onze START TO READ.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.