Random Article


Harley Quinn krijgt verschillende nieuwe kostuums in DC’s Birds of Prey

 

Posted 19/07/2018 by

Na haar live-action debuut in Suicide Squad (2016) en gezien de populariteit van het personage zal DC Comics in de toekomst stevig inzetten op Margot Robbie als Harley Quinn. Niet alleen duikt ze op in Birds of Prey, maar ook zal ze voor die film verschillende nieuwe kostuums krijgen. Robbie zei dat de kostuums nog ontworpen moeten worden, maar dat er “ooit” wel nieuwe Halloween-outfits rond Harley zullen zijn. Lees: in 2019.

Hopelijk behoort de iconische, klassieke outfit tot haar kleerkast. Eerlijk is eerlijk, die was natuurlijk wel al enkele seconden te zien in Suicide Squad tijdens een remake van deze pose:

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.