Random Article


Deadpool-bedenker Rob Liefeld wou Russell Crowe als Cable, maar beledigde hem

 

Posted 19/07/2018 by

Het gerucht deed meer dan een jaar geleden de ronde, maar nu komt daar nog een staartje aan. Onlangs deed Rob Liefeld zijn boekje open over die “bijna-casting” van Australisch acteur en Hollywoodster Russell Crowe als de mutant Cable. De Deadpool-bedenker stuurde Crowe vorig jaar een tweet en raadde hem aan om “voor Cable te lezen” en auditie te doen.

Crowe krijgt echter rollen zomaar aangeboden en doet dus geen audities meer. Een beledigde reactie en heel wat woedende telefoontjes van 20th Century Fox waren blijkbaat het gevolg, zei Liefeld. Uiteindelijk ging de rol naar Josh Brolin die je zag in Deadpool 2.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.