Random Article


Netflix kondigt eerste verfilmingen en TV-reeksen van Mark Millars comics aan

 

Posted 17/07/2018 by

Zonet kwam Netflix met een eerste schema voor haar opkomende Millarworld-projecten. Heel wat comics geschreven door Mark Millar zullen de komende jaren het daglicht zien bij de video-on-demand-dienst dankzij een exclusiviteitscontract met Netflix. Vorige maand verscheen nog The Magic Order, de eerste originele comic van Netflix en Millar. Concreet worden de volgende comics omgetoverd tot langspeelfilms en tv-reeksen:

  • Jupiter’s Legacy (tv-reeks)

Deze comic gaat over een generatie Amerikaanse superhelden doorheen verschillende tijdsperiodes. Vanaf het moment dat ze hun krachten krijgen in de jaren 1930 tot hun oude dag wanneer hun bovenmenselijke kinderen hun nalatenschap moeten hooghouden. Showrunner van dienst wordt Steven S. DeKnight (Marvel’s Daredevil, Spartacus).

  • American Jesus (tv-reeks)

Een Spaans-Engelse comic over een twaalfjarige jongen die ontdekt dat hij (schijnbaar) de reïncarnatie van Jezus Christus is. Hij kan water in wijn veranderen, kreupelen weer doen wandelen en zelfs de doden terugbrengen! Showrunners zijn Everardo Gout (Marvel’s Luke Cage, Sacred Lies, Mars, Banshee, Aqui En La Tierra) en Leopoldo Gout (Molly’s Game, Instinct).

  • Empress (film)

Keizerin Emporia is getrouwd met de ergste dictator in de Melkweg, Morax. Nadat ze ontsnapt is uit zijn paleis met haar kinderen, moet ze zich ter aller nood verbergen. De film is in handen van scenariste Lindsey Beer (Kingkiller Chronicle).

  • Huck (film)

In een klein dorpje woont Huck. Dagelijks gebruikt hij zijn speciale gaven om één goede daad per dag te plegen. In ruil daarvoor houden zijn buren hun mond over hun unieke dorpsgenoot. Wanneer een vreemdeling zijn geheim echter ontdekt en onthult, is het hek van de dam. Huck is in handen van Ted Melfi (Hidden Figures, St. Vincent).

  • Sharkey The Bounty Hunter (film)

Sharkey the Bounty Hunter introduceert je tot een nieuw scifi-universum waarin premiejager Sharkey met behulp van zijn omgebouwde ijskar en tienjarige partner allerlei gespuis probeert te stoppen en vangen. Deze film die zich nu in pre-productie bevindt, zal volgend jaar ook een eigen comic worden.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.