Random Article


Black Canary, Huntress, Cassandra Cain & Renee Montoya zitten in DC’s Birds of Prey Film

 

Posted 17/07/2018 by

Vannacht kwam TheWrap met heel wat nieuws over DC’s Birds of Prey-film. Zo bevestigden zij vier personages die naast Harley Quinn (Margot Robbie) zeker hun opwachting zullen maken:

  • Dinah Lance/Black Canary. Deze superheldin met een sonische Canary-schreeuw is een vaste waarde binnen de Birds of Prey- en Green Arrow-mythos. Je kent haar misschien ook uit Arrow op the CW.
  • Helena Bertininelli/The Huntress. Zij is een gemaskerde en gewelddadige vigilante die in de comics voornamelijk actief is in Gotham City.
  • Cassandra Cain. Opvallend is hier de keuze voor haar publieke identiteit en niet haar periode als één van Batmans Batgirls. Het bericht gooit zo opnieuw olie op het vuur voor een live-action debuut van Barbara Gordon als Batgirl.
  • Renee Montoya. Eén van Gotham City’s bekende politieagentes en een jarenlange partner van James Gordon en Batman. Even was ze zelfs lid van de Birds of Prey. Deze naam herken je misschien uit Gotham op Fox.

Daarnaast raakte ook bekend dat de schurk van de film een Batman-schurk zal zijn die nog niet in film verscheen. We gokken alvast op Black Mask. De regie is in handen van Cathy Yan die tot nog toe enkele kortfilms regisseerde. Opnames gaan in januari 2019 van start.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.