Random Article


Batwoman TV-Reeks in de maak bij The CW

 

Posted 17/07/2018 by

Dat Batwoman het Arrowverse op The CW zou vervoegen, wisten we al. Nu bevestigde Variety ook dat de superheldin haar eigen tv-reeks zal krijgen. Het project is in handen van Caroline Dries (The Vampire Diaries) terwijl naar goede gewoonte Greg Berlanti en Geoff Johns zullen optreden als uitvoerend producent. Een debuut staat gepland voor de herfst van 2019.

Batwoman verscheen voor het eerst in 1956 bij DC Comics, maar deze moderne versie Kate Kane, een rijke socialite, open lesbienne en ex-militair – nam in 2006 de mantel op. Doorheen de jaren groeide ze uit tot een belangrijke bondgenote van Batman in Gotham City. Eerder dit jaar zal ze al opduiken in de grote Arrowverse-crossover wat trouwens haar live-action debuut wordt.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.