Random Article


Rob Liefelds Prophet wordt verfilmd

 

Posted 16/07/2018 by

Na het succes van de Deadpool-franchise wordt nu in sneltempo het ene na het andere Rob Liefeld-project verfilmd. De volgende in lijn is Prophet uit Liefelds vroege periode bij Image Comics, nu Studio 8 de filmrechten gekocht heeft.

Prophet verscheen voor het eerst in Youngblood #2 (1992) als een creatie van schrijver-tekenaar Rob Liefeld. Op een dag stemt de arme John Prophet ermee in om zich te laten ombouwen tot de meest geavanceerde supersoldaat ooit. Hij wordt ingevroren om wakker gemaakt te worden voor een opkomende missie, maar daar loopt het fout en Prophet ontwaakt in de verre toekomst. Hij is, zeg maar, Image’s anti-Captain America.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.