Random Article


Neill Blomkamp regisseert “Robocop Returns”

 

Posted 11/07/2018 by

Jawel, de nieuwe Robocop-film werd zonet aangekondigd bij MGM! Sci-fi-genie Neill Blomkamp (District 9, Chappie) is regisseur van dienst van de nieuwe film, Robocop Returns. een rechtstreeks vervolg op de allereerste prent uit 1987 van Paul Verhoeven. Het scenario is gebaseerd op een script van tientallen jaren geleden van originele schrijvers Ed Neumeier en Michael Miner, maar zal herschreven worden door Justin Rhodes.

De originele film verhaalde over Alex Murphy (Peter Weller), een zwaar gewonde politieagent die in een cyborg omgetoverd werd. Hij zou daarna de straten van het toekomstige Detroit veilig houden. Robocop (1987) staat bekend als een gewelddadige actie/sci-fi-film die tegelijkertijd een duidelijke politieke satire is. Een releasedatum voor Robocop Returns is er nog niet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.