Random Article


Ross Marquand wil Marvel’s Moon Knight vertolken

 

Posted 10/07/2018 by

Ross Marquand – ook wel Aaron in de afgelopen seizoenen van The Walking Dead – heeft een nieuwe rol op het oog. Hoewel hij al de Red Skull vertolkte in Avengers: Infinity Warwil hij graag terugkeren naar het Marvel-universum als een andere figuur. Marquand wil graag Moon Knight vertolken.

Moon Knight/Marc Spector is een ex-huurling die na een bijna-doodervaring met de Egyptische god Khonshu schijnbaar gestoord werd en vervolgens in een wit pak met allerlei gadgets de misdaad bestreed. Hij verscheen voor het eerst in Werewolf by Night #32 (1975), heeft al verschillende soloreeksen op zijn naam staan en wordt in de volksmond ook wel genoemd als Marvel’s Batman.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.