Random Article


Deze Original Trilogy-ster keert inderdaad terug in Star Wars: Episode IX

 

Posted 10/07/2018 by

Het gerucht dook enkele weken geleden al op, maar The Hollywood Reporter bevestigde het vannacht. Je zag hem onlangs in Solo: A Star Wars Story, maar vertolkt door Donald Glover. In 2019 zal Lando Calrissian echter opnieuw terugkeren naar het Star Wars-universum in Episode IX. Acteur Billy Dee Williams (Batman) zou zijn populaire rol uit Empire Strikes Back (1978) en Return of the Jedi (1983) hernemenBijna dook hij al op in Star Wars: The Last Jedi vorig jaar. Het oorspronkelijke bericht kwam van Fantha Tracksdie het via verschillende onafhankelijke bronnen zou bevestigd hebben.

Episode IX staat gepland voor een release in december 2019 en wordt geregisseerd door The Force Awakens-cineast J.J. Abrams.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.