Random Article


Nieuwe Poster voor The Predator

 

Posted 06/07/2018 by

Filmstudio 20th Century Fox heeft onlangs een nieuwe poster vrijgegeven voor de nieuwe Predator-reboot. Onder meer Thomas Jane (The Punisher), Sterling K. Brown, Trevante Rhodes, Boyd Holbrook (Logan), Jacob Tremblay, Olivia Munn (X-Men: Apocalypse) zullen in The Predator te zien zijn. De scifi-actieprent verschijnt op woensdag 10 oktober.

The hunt has evolved. #ThePredator in cinemas October 17. New trailer in bio.

Een bericht gedeeld door 20th Century Fox Belgium (@foxbelgium) op

The Predator wordt geregisseerd en geschreven door Shane Black (Iron Man 3), co-scenarist van dienst is Fred Dekker. De eerste Predator-film verscheen in 1987 met onder meer Arnold Schwarzenegger als hoofdrol en groeide uit tot een popcultureel icoon. Na verscheidene (losse) sequels over de indrukwekkende alien jager met zijn iconische klikgeluid en camouflagepak, stierf de filmreeks in 2010 met de minder succesvolle Predators een stille dood… Tot nu!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.