Random Article


Apocalyptische Comic “Animosity” van Marguerite Bennett & Rafael de Latorre wordt Blockbuster

 

Posted 05/07/2018 by

Legendary Entertainment heeft de licentie bemachtigd om Animosity van Aftershock Comics te verfilmen. AfterShock Comics is een nieuwe speler die in 2016 het speelterrein betrad en meteen enkele succesvolle creator-owned strips lanceerde. Eén van de comics was Animosity van Marguerite Bennett (Talon) en Rafael de Latorre (Superzero), een apocalyptisch verhaal over dieren in opstand.

Heb je weleens het idee dat je kat een eigen persoonlijkheid heeft en een mening over je heeft? Of liep je langs een weiland en zag je twee schapen tegelijkertijd jouw kant opkijken en iets te lang naar je staren. Eng he? In de wereld van Animosity gaat het nog wat verder. De dieren worden op een dag zelfbewust en besluiten dat ze ontevreden zijn met de situatie van nu en ze willen verandering.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.