Random Article


Sony Pictures en regisseur Brad Peyton verfilmen “Skyward” van Joe Henderson en Lee Garbett

 

Posted 03/07/2018 by

De comicbookverfilmingen blijven maar komen! Nu werkt Sony Pictures aan een blockbuster rond Skyward van schrijver Joe Henderson en artiest Lee Garbett bij Image Comics. Henderson wordt uitvoerend producent, terwijl Brad Peyton (Rampage) de film zal regisseren.

Skyward ging in april dit jaar van start als één van de nieuwe comics bij Image en werd bedacht door Joe Henderson (de showrunner bij Lucifer) en Lee Garbett (Lucifer, Loki: Agent of Asgard). De comic verhaalt over een wereld waar de zwaartekracht plots dramatisch veranderde. Twintig jaar later heeft de mensheid zich aangepast aan een leven met haast geen zwaartekracht, waaronder ook Willa Fowler. Deze vrouw werd net geboren na G-Day en ontdekt nu een gevaarlijk plan om de zwaartekracht terug normaal te krijgen…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.